MEDIPREMA se lanseaza in romania

15.02.2020 | Romania

     Nou-născuții merită îngrijirea de cea mai înaltă calitate. Grupul Médipréma valorifică cea mai bună tehnologie pentru a oferi o gamă largă de dispozitive: incubatoare închise, mese de încălzire radiante, încălzitoare radiante, dispozitive de fototerapie, module de transport, pătuțuri, ventilatoare și monitoare, biberoane de unică folosință, tetine și scuturi pentru mamelon etc.

     Unul dintre cele mai performate dispozitive de fototerapie este tunelul O’bloo. Primul tunel de fototerapie Médipréma a fost probat de Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara și de Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Vodă Iași. Cu tunelul O’bloo, Médipréma propune fototerapie intensivă cu iradiere maximă aplicată uniform și simultan pe întreaga suprafață corporală a bebelușului. Tunelul 360° a revoluționat tratamentul icterului neonatal, reducând semnificativ durata tratamentului și limitând transfuziile de schimb de sânge.

        

     Tunelul de fototerapie O’bloo 360 ° este ideal pentru icterul sever, făcând posibilă evitarea necesității transfuziilor de schimb de sânge și reducând timpul de separare de părinți.


Roadshow Mediprema

     Dăm startul programărilor pentru tunelul de fototerapie O’bloo 360°! S&T Medtech și Médipréma își propun să aducă unitatea demo O’bloo 360° în secțiile de neonatologie din țară pentru o perioada de probă. Așteptăm solicitările de programare pentru testarea O’bloo 360° la adresa office@snt-medtech.ro.

Choose language